Vrijwilligersacademie Breda
‘Elke maand ontvang ik het nieuwe cursusaanbod via mail. Kan ik me direct inschrijven als er een interessante cursus wordt gegeven’
Astrid Kuipers

Zorg Verandert verzorgt gratis workshop

In gesprek over veranderingen in de zorg

Geplaatst op 16-11-2015

Iedere Bredase mantelzorger of vrijwilliger in de sector zorg en welzijn, opgelet! Zorg Verandert verzorgt via de Vrijwilligersacademie Breda de gratis workshop ‘Dialoogsessie Zorg verandert’. Op maandag 23 november tussen 19.00 – 22.00 uur wordt er uitgelegd hoe deelnemers het best om kunnen gaan met de veranderingen in de zorg.

Tijdens de ‘Dialoogsessie Zorg verandert’ gaan de deelnemers interactief te werk door te praten over elkaars zorgen, vragen en behoeften rondom de veranderingen in de zorg. Het gaat voornamelijk over hun eigen rol binnen de zorg en de mogelijke oplossingen voor problemen in het regelen van zorg en ondersteuning. Onder begeleiding van een gespreksbegeleider van Zorg Verandert worden de deelnemers gestimuleerd voor het uitwisselen van nieuwe ideeën.

Over Zorg Verandert

Het programma Zorg Verandert is van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het programma heeft als doel dat mensen meer grip krijgen op hun eigen situatie en op het vinden van passende oplossingen voor hun leven, in de zorg en ondersteuning. Dit doet Zorg Verandert op diverse, praktische manieren.

Inschrijven

Schrijf je nu nog in voor de dialoogsessie!

Alle nieuwsberichten