Vrijwilligersacademie Breda
‘Elke maand ontvang ik het nieuwe cursusaanbod via mail. Kan ik me direct inschrijven als er een interessante cursus wordt gegeven’
Astrid Kuipers

Vrijwilligersacademie start nieuwe cursusjaar met vernieuwd team

Geplaatst op 29-08-2017

Aan de start van het nieuwe cursusjaar heeft de Vrijwilligersacademie Breda 4 nieuwe vrijwilligers verwelkomd. Kary Pluyter, Ilonka Jaspers, René Waltenberg Donkel en Michiel op de Coul komen het team versterken op verschillende expertisegebieden. Jamy Trompert komt het team versterken als stagiaire.

Jamy komt bij de Vrijwilligersacademie 30 weken stage lopen vanuit haar opleiding Leisure Management aan de NHTV in Breda. Samen met de nieuwe vrijwilligers zal zij aansluiten bij het bestaande team van de Vrijwilligersacademie. Zij zullen de huidige medewerkers en vrijwilligers gaan ondersteunen op de gebieden administratie, communicatie, events en partners & ontwikkeling. Met deze versterking kan de dienstverlening van de Vrijwilligersacademie verder worden uitgebreid.

Ook in het nieuwe cursusjaar bieden wij weer wekelijkse cursussen en trainingen voor vrijwilligers. Het overzicht hiervan is te vinden op onze website. Hiernaast kunnen vrijwilligers hun blik verruimen tijdens onze events zoals het seminar op 25 oktober. Het cursusjaar zal worden geopend op Dé Vrijwilligersmarkt, om 17.30 in het Chassé Theater Breda.

Alle nieuwsberichten