Vrijwilligersacademie Breda
‘Ik ben als vrijwilliger eigenlijk nooit uitgeleerd. Ik blijf zo midden in de maatschappij staan.’
Astrid Kuipers

Vrijwilligersacademie Breda geopend

Bekijk de foto's van de opening in de bibliotheek Breda

Geplaatst op 04-03-2015

Wethouder Miriam Haagh heeft afgelopen week de Vrijwilligersacademie Breda officieel geopend. Na een korte toespraak waarin zij het belang van de academie voor vrijwilligers benadrukte, mochten de aanwezigen hun afstudeerhoed in de lucht gooien als openingshandeling.

In een sfeervolle ambiance in de bibliotheek mochten de aanwezigen getuige zijn van het eerste college van de Vrijwilligersacademie. Miriam Haagh wist iedereen te boeien met een college over het bereiken van de lokale politiek. Afgevaardigden van de Bredase politieke partijen gingen daarna in gesprek met de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

 De Vrijwilligersacademie Breda is een netwerkorganisatie van ruim twintig organisaties uit Breda die gezamenlijk scholing bieden aan vrijwilligers in onze stad. Het gaat hierbij om instellingen uit het onderwijs, vrijwilligersorganisaties, professionele organisaties en het bedrijfsleven. De founding partners zijn Amarant Groep, Avans Hogescholen, Breda Actief, BSV Boeimeer, CJG Breda, Gemeente Breda, MEE West-Brabant, Rode Kruis Breda, RST Advocaten, StiB, Stichting Elisabeth, Stichting Tientjes, Surplus Welzijn, SV Fier, Thebe en WIJ.

Bekijk de foto's van de opening op de Facebookpagina van de Vrijwilligersacademie Breda.

Alle nieuwsberichten