Vrijwilligersacademie Breda
‘Elke maand ontvang ik het nieuwe cursusaanbod via mail. Kan ik me direct inschrijven als er een interessante cursus wordt gegeven’
Astrid Kuipers

Stagiair gezocht voor afwisselende marketing(communicatie) en events stage

De stage staat in het teken van vrijwilligerswerk en onderwijs

Geplaatst op 09-01-2017

We zijn op zoek naar een fanatieke en betrokken student (voorkeur: communicatie/evenmentenmanagement/vrijetijdsmanagement) met een brede interesse op het gebied van vrijwilligerswerk en onderwijs. Het leuke is dat je tijdens je stage bij ons veel vrijheid krijgt om je verder te ontwikkelen: je helpt met het organiseren van evenementen, je werkt mee aan campagnes, levert input voor de website, voor persberichten en je bent actief op sociale media. Welke creatieve bijdrage lever jij zodat we de Vrijwilligersacademie Breda nog beter op de kaart zetten in Breda?

Organisatie
Breda Actief is opgericht in 2004 en stimuleert, inspireert, faciliteert en adviseert alle inwoners en organisaties om deel te nemen aan sport en vrijwilligerswerk in Breda. Dit doen we vóór en mét alle inwoners en organisaties die hier belang bij hebben. We verbinden daarbij vraag en aanbod, adviseren over mogelijkheden en spelen proactief in op ontwikkelingen en kansen. Wil je meer weten over onze missie, visie en ambitie? Klik dan hier.

Vrijwilligersacademie Breda
Eén van de projecten die Breda Actief coördineert, is de Vrijwilligersacademie Breda. De Vrijwilligersacademie Breda is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 Bredase organisaties die gezamenlijk scholing aanbieden aan vrijwilligers in Breda. Het scholingsaanbod staat open voor alle vrijwilligers in de gemeente Breda en is grotendeels gratis toegankelijk. De academie bestaat in maart 2017 2 jaar. Afgelopen twee jaar hebben we al meer dan 2000 vrijwilligers opgeleid. Voor de uitvoering van het project werken we samen met een team van vrijwilligers.

Werkzaamheden
Als stagiair(e) op het gebied van marketing(communciatie) en events ga je aan de slag met het schrijven van pers- en nieuwsberichten, het interviewen van deelnemers of het bijhouden van een blog of vlog. Ook het bijhouden van onze sociale media (Facebook, Twitter, Linkedin) behoren tot je takenpakket. Daarnaast organiseer je drie events in samenwerking met je projectcollega’s: de partnerbijeenkomst voor partners van de Vrijwilligersacademie in april, het seminar over Talentontwikkeling in mei en de Summer School Breda in de tweede week van juli. Graag maken we hierbij gebruik van jouw ideeën en creatieve talenten.

Profiel
De persoon die wij zoeken is in staat om in een dynamisch team mee te draaien. Je bent verantwoordelijk en kwaliteitsgericht, maar ook een klantgerichte, communicatief vaardige en stressbestendige regelaar. Heb je affiniteit met vrijwilligerswerk en onderwijs en/of ervaring in het doen van vrijwilligerswerk, dan heb je een streepje voor. Je volgt minimaal een HBO opleiding.

Periode
Februari-juli 2017

Interesse?
Reageer dan door een mail te sturen met motivatiebrief en CV naar  of bel naar 076-52 33 555.

Alle nieuwsberichten