Vrijwilligersacademie Breda
‘Elke maand ontvang ik het nieuwe cursusaanbod via mail. Kan ik me direct inschrijven als er een interessante cursus wordt gegeven’
Astrid Kuipers

Save the date: seminar Innovatief leren

Dinsdag 14 juni, 14.00-17.00 uur op Avans Hogeschool

Geplaatst op 26-04-2016

De Vrijwilligersacademie Breda organiseert op dinsdag 14 juni een seminar over het thema leren. Welke nieuwe mogelijkheden zijn er om te leren als individu of organisatie? En hoe kun je daar als vrijwilligersorganisatie of sportvereniging gebruik van maken?

Innovatief leren. Ben jij er klaar voor? Is jouw organisatie er klaar voor? En hoe pak je dat nou het beste aan als vrijwilligersorganisatie, sportvereniging of professionele organisatie?

Door het leren binnen je organisatie te bevorderen heb je meer kennis en kunde in huis om je doelen te bereiken, om kwaliteit te leveren en ook op de langere termijn je plannen uit te kunnen voeren. Veel (vrijwilligers)organisaties en sportverenigingen krijgen namelijk steeds meer en complexere taken op hun bord waar goed geschoolde vrijwilligers en beroepskrachten voor nodig zijn. 

Op dinsdag 14 juni organiseert de Vrijwilligersacademie Breda het seminar Innovatief leren. Tijdens dit seminar gaan we in op vragen over 'leren'. We richten ons op onderwerpen als creatief leren, hoe je organisatie leren (beter) mogelijk kan maken, de invloed van het brein op leren, leren met methodieken als de routekaart of het game plan, een nieuwe kijk op een leven lang leren en meer.

Het seminar vindt plaats op Avans Hogeschool van 14.00 tot 17.00 uur. Na afloop is er een borrel met wethouder Miriam Haagh en presenteren we de nieuwe partners van de Vrijwilligersacademie Breda.

Het seminar is gratis te bezoeken voor vrijwilligers, mantelzorgers en studenten. Beroepskrachten betalen een kleine bijdrage.

Een uitgebreid programma volgt nog. Maar schrijf deze datum alvast in je agenda. We zien je graag!

Alle nieuwsberichten