Vrijwilligersacademie Breda
‘Elke maand ontvang ik het nieuwe cursusaanbod via mail. Kan ik me direct inschrijven als er een interessante cursus wordt gegeven’
Astrid Kuipers

Ondanks code rood een succesvolle themabijeenkomst

Accountenz Breda verzorgde deelnemers een leerzame avond

Geplaatst op 13-12-2017

Ondanks de barre weersbeeromstandigheden van afgelopen maandag was de themabijeenkomst ‘Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen’ een schot in de roos! Door het succes wordt de themabijeenkomst ook in 2018 gegeven.

Marcel de Bree, belastingadviseur bij Accountenz Breda, heeft tijdens de bijeenkomst de deelnemers voorzien van individueel advies en ondersteuning. Na afloop van de themabijeenkomst spraken zij vol enthousiasme over de tips die zij hebben meegekregen: “Niet alleen het individuele advies komt van pas, maar ook de ideeën die je opdoet wanneer het over een andere vereniging gaat. Zo zie je hoe het anders kan.” zegt één van de deelnemers.

Een succes dat een vervolg verdient

Naar aanleiding van het succes zal in 2018 een herhaal bijeenkomst plaatsvinden ter ondersteuning van verenigingen in Breda. Lijkt de themabijeenkomst ‘Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen’ jou interessant? Houd onze website en sociale media dan goed in de gaten voor het cursusaanbod van het nieuwe jaar!

Alle nieuwsberichten