Vrijwilligersacademie Breda
‘Elke maand ontvang ik het nieuwe cursusaanbod via mail. Kan ik me direct inschrijven als er een interessante cursus wordt gegeven’
Astrid Kuipers

Krijg advies over belastingzaken van jouw vereniging of stichting

Meld je aan voor de themabijeenkomst ‘ Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen’

Geplaatst op 07-12-2017

Zijn belastingzaken een lastig onderwerp binnen jouw verenigingen of stichting? Kom dan langs tijdens de themabijeenkomst van 11 december en krijg een advies en ondersteuning voor jouw specifieke vraag! Vind duidelijkheid en voorkom onverwachte blauwe enveloppen.

Op maandag 11 december organiseert de Vrijwilligersacademie Breda in samenwerking met Marcel de Bree, accountant bij Accountenz Breda, de themabijeenkomst ‘Belastingzaken voor verenigingen en stichtingen’. Marcel verstrekt tijdens de bijeenkomst informatie over noodzakelijke belastingzaken die je dient te weten. Hij verleent hierbij individueel advies over vraagstukken die leven bij jouw vereniging of stichting. Hij vertaalt dan ook vragen in concrete tips en mogelijke handelingen die je kunt opvolgen.

Heb jij interesse in de themabijeenkomst? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.

Alle nieuwsberichten