Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Workshop Minder Piekeren

“Als ik voor keuzes sta, ga ik in gedachten alle mogelijkheden na. Vaak stel ik de keuze uit, maar blijf er wel over piekeren. Dat is dan zo vermoeiend.”

“Tijdens recepties, familiebezoek en allerlei andere ontmoetingen met mensen voel ik me onzeker en denk ik veel aan hoe ik overkom op anderen. Ik voel me dan gespannen en ongezellig voor anderen.”

“Mijn werk levert me de laatste tijd steeds meer spanning op. Ik heb het idee dat ik genoeg doe, maar ik voel me niet gewaardeerd door mijn collega’s.”

Herkent u iets van uw eigen gedachten en gevoel in bovenstaande uitspraken? Hoe u denkt over bepaalde situaties bepaalt hoe u reageert op deze situaties en hoe u zich voelt.

Programma
Wilt u meer inzicht krijgen in uw gedachten en patronen van denken, dan is de workshop ‘Minder Piekeren’ een goed begin. U zet een eerste stap in het oefenen met verschillende ‘piekerstop’ technieken, het vergroten van positieve gedachten en relativeren van negatieve gedachten.

Lesdata
woensdag 22 juni 2016
Dagdelen
1
Tijd
19.30 – 22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
16
Totaal aantal plaatsen
16
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Nvt
No-show
Nvt

Soort
Workshop
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die (te) veel piekeren
Docent
Anna-Reina van der Sluis, Indigo Brabant
Locatie

Bibliotheek de Nieuwe Veste
Molenstraat 6
Breda


-----
Inschrijven
Inschrijven voor de workshop kan door een e-mail te sturen aan  van Indigo Brabant. Klik op de knop hieronder en verstuur je gegevens.