Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Workshop ‘Een frisse blik op je talent’

Wil je graag vrijwilligerswerk doen maar weet je nog niet wat? Of doe je al vrijwilligerswerk en wil je het graag op een andere manier invullen? Vraag je je af wat bij jou past of waar je goed in bent? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

In de workshop werken we vanuit de meervoudige intelligentie theorie van professor Howard Gardner. Hij ontdekte dat er minstens negen verschillende intelligentiesoorten zijn. Gemiddeld genomen heeft iedereen er zo’n twee of drie sterk in aanleg. Je zult echt ervaren dat dat klopt!

Deze workshop kun je ook gebruiken ter voorbereiding op een bezoek aan Dé Vrijwilligersmarkt Breda op donderdag 28 september. Daar kun je zo'n 70 organisaties ontmoeten waar je vrijwilligerswerk kunt doen.

Programma
Op een leuke en interactieve manier maak je kennis met jouw sterke punten en krachten. Een frisse blik op je talent is een echte doe-workshop waarin je ontdekt dat iedereen op zijn eigen unieke manier intelligent is. Geen saaie stof, maar veel afwisseling door middel van testjes, opdrachtjes, filmpjes en interactieve oefeningen.

De workshop is een eerste kennismaking met de negen intelligenties en met het eigen intelligentieprofiel. Een mooie basis om op zoek te gaan naar vrijwilligerswerk dat echt bij jou past.

Lesdata
woensdag 27 september 2017
Dagdelen
1
Tijd
9.30 - 12.30 uur
Nog beschikbare plaatsen
2
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€75

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 25 euro.

Soort
Workshop
Niveau
Basis
Doelgroep
Potentiële vrijwilligers en vrijwilligers die willen nadenken over ander vrijwilligerswerk
Docent
Sonja Klerkx, Klerkx training, coaching & advies
Locatie

Vrijwilligersacademie Breda
Heerbaan 100
Breda


Schrijf je in