Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Workshop Dialoog als gespreksvorm: Doe Mee !

Door een dialoog met je gesprekspartner of met een groep kom je nader tot elkaar.

Amnesty International heeft de mensenrechtendialoog ontwikkeld en Amnesty Breda biedt deze nu ook aan voor de Bredase vrijwilligers.

Tijdens deze workshop geven we inzicht in hoe de dialoog als gesprekvorm helpt om elkaars opvattingen te leren kennen en begrijpen. Door het uitwisselen van ideeën, ervaringen en principes komen we tot begrip en verdieping.

Programma
Aan de hand van een prikkelende vraag onderzoek je met je gesprekspartners verschillende meningen over bijv. Discriminatie en Racisme; Discrimineren we allemaal? Is een omgeving zonder racisme mogelijk?

Met elkaar in dialoog gaan is makkelijk, leuk en levert frisse, nieuwe inzichten op over dagelijkse, actuele onderwerpen. Je zal ondervinden dat de dialoog een gesprekvorm is, dat luisteren naar elkaar en komen tot een gezamenlijke meningsvorming en verdieping zal bevorderen.

Lesdata
donderdag 22 februari 2018
Dagdelen
1
Tijd
19.00-22.00
Nog beschikbare plaatsen
12
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of medecursisten.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 25 euro.

Soort
Workshop
Niveau
Basis
Doelgroep
iedereen
Docent
Marcel van Berkom, Amnesty Breda
Locatie

Vrijwilligersacademie Breda
Heerbaan 100, Breda


Schrijf je in