Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Workshop Conflictcommunicatie

Krijg je als vrijwilliger wel eens te maken met conflicten?

Maar weet je niet altijd hoe je deze het beste kunt aanpakken? Kom dan naar de workshop Conflictcommunicatie. In deze workshop krijg je handvatten aangereikt die je op weg helpen om (mogelijke) conflicten op een goede manier op te lossen.

Programma
In de workshop krijg je algemene informatie over conflicten en mogelijke oplossingen. Met interactieve oefeningen komen wij achter jouw stijl van communicatie bij conflicten. Bovendien leer je met een eigen voorbeeld hoe je een conflict zou kunnen oplossen. De workshop is persoonlijk en praktijkgericht.

Lesdata
dinsdag 12 april 2016
Dagdelen
1
Tijd
19.00-22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
0
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€50

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Workshop
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die handvatten willen hebben voor het oplossen van een conflict
Docent
Dominique Elmer, sport- en prestatiepsycholoog Doperformance
Locatie

Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
Breda


Lokaal A320


De lokalen bevinden zich in het hoofdgebouw van Avans Hogeschool. Volg de algemene routeborden bij binnenkomst (lokaal A320: zone A, derde verdiepiong, lokaal 20). Een lift is aanwezig. Koffie en thee is op eigen kosten en betaling is alleen mogelijk met pinpas; automaten vind je op de begane grond in het restaurant (geopend tot tot 21.00 uur).


Parkeren is mogelijk op het terrein van Avans Hogeschool via de Molengrachtstraat (personeelsingang). Via de intercom kun je je melden bij de receptie en zij zullen de slagboom openen.


Deze cursus is vol