Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Omgaan met stress door mindfulness

Je herkent het wellicht: druk, druk, druk. We moeten van alles en er komen van alle kanten prikkels op ons af. Dan kun je een onrustig gevoel krijgen of stress ervaren.

Een beetje stress is geen probleem. Het kan je helpen om beter te presteren en alerter te zijn. Maar te veel stress kan ook vervelend worden. Als je langdurige stress en spanning ervaart en er te veel van je wordt gevraagd of als je teveel wil, kan dit chronische stress en spanning veroorzaken. Je lichaam blijft dan op scherp staan en je voelt je gespannen en opgejaagd. Dan is het belangrijk dat je regelmatig kunt ontspannen.

Programma
In deze workshop ga je aan de slag met ontspanningstechnieken en -oefeningen die gebaseerd zijn op mindfulness. Door de ontspanningstechnieken en -oefeningen in de dagelijkse praktijk toe te passen kun je je beter wapenen tegen stress en leer je hoe je je (beter) kunt ontspannen.

Lesdata
maandag 10 april 2017
Dagdelen
1
Tijd
19.00-21.30 uur
Nog beschikbare plaatsen
0
Totaal aantal plaatsen
14
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Workshop
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die stress ervaren en willen leren ontspannen
Docent
Lidwine van de Laarschot
Locatie

Vrijwilligersacademie Breda
Heerbaan 100
Breda


Deze cursus is vol