Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

NLP Inspiration shot

In 2015 hebben 16 vrijwilligers de kans gekregen om een NLP practitioner opleiding te volgen aan de Tientjesacademie via de Vrijwilligersacademie Breda. Het was een experiment. Het werd een groot succes.

Ook dit jaar biedt De Tientjes Academie de IA-erkende NLP practitionersopleiding tegen sterk gereduceerde prijs aan voor maximaal 25 vrijwilligers in en uit Breda. Omdat het moeilijk is om uit te leggen wat NLP is, bieden we je ter kennismaking aan de NLP Inspiration shot. In één dag maak je kennis met NLP.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch programmeren, een mond vol voor effectief communiceren. Vooral met jezelf en daardoor ook met je omgeving.

Wij mensen communiceren of we willen of niet. We zijn sociale wezens en willen Verbinding. Dat lukt niet altijd en het zal niemand onbekend zijn dat het effect van je communicatie soms (of vaker) niet is wat je zou willen. NLP houdt zich bezig met effectieve communicatie: wat dóe jij nou? En wat is het effect daarvan op je omgeving? Klopt dat bij wie jij bent en wat jij wilt? En zo niet: hoe kan het dan anders.

NLP is een gereedschapskist vol met communicatie gereedschap waaruit je dat kunt kiezen wat jou past. NLP is eenvoudig, effectief en vooral DOEN. Zin om deel te nemen aan dit Avontuur? Schrijf je dan nu in voor het Inspiration Shot.

Petra, deelnemers aan de NLP Practitioner opleiding: Als je op zoek bent naar persoonlijke groei en inzicht in jezelf en je medemens, dan vind je het bij een NLP Practioner opleiding!

Programma
Tijdens de NLP Inspiration shot maak je in één dag kennis met NLP.

Lesdata
woensdag 01 november 2017
Dagdelen
1 hele dag
Tijd
10.00-16.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
9
Totaal aantal plaatsen
9
Kosten vrijwilliger
€10
Kosten beroepskracht
€10

Annulering
Nvt
No-show
Nvt

Soort
Workshop
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die interesse hebben in NLP
Docent
Erna Smeekens, Tientjesacademie
Locatie

Tientjesacademie
Princentuin 2
Breda


--------
Inschrijving
Inschrijving voor de NLP Inspiration shot gaat via een mail aan de . Klik op de button hieronder en geef je gegevens door. Vermeldt hierbij de ook datum waarop je mee wilt doen.


Betaling
Betaling van de kosten voor de workshop verloopt via de Tientjesacademie. Je kunt de 10 euro contant betalen tijdens de workshopdag.