Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Van vrijwilliger naar ambassadeur

We zien het steeds meer om ons heen: het delen van je verhaal als organisatie is belangrijk. Voor je zichtbaarheid, voor de geldschieters, maar ook om nieuwe vrijwilligers te werven. Wie zijn degene die het best jouw verhaal kan vertellen? De enthousiaste vrijwilligers zelf natuurlijk! Maar hoe doe je dat?

Programma
In deze cursus staan we stil bij twee onderwerpen: De kunst van het vertellen van verhalen en hoe je van je vrijwilligers ambassadeurs maakt. Na deze cursus heeft jouw organisatie een beter verhaal en heb je een aantal ambassadeurs die dit verhaal enthousiast kunnen delen. Ook leer je hoe je jullie verhaal hoorbaar maakt en hoe je ervoor zorgt dat mensen het gaan delen. Dit zal ertoe leiden dat je organisatie meer zichtbaar wordt en dat meer vrijwilligers zich willen inzetten voor jouw organisatie.

Lesdata
woensdag 01 april 2015
Dagdelen
2
Tijd
19.00-22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
10
Totaal aantal plaatsen
16
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€50

Annulering
No-show

Soort
Training
Niveau
Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren, leden vrijwilligerscommissies, vrijwilligerswervers
Docent
Frederik Theuwis en Dion Sillen van Breda Actief
Locatie
Avans Hogescholen
Hogeschoollaan 1
Breda

Lokaal 11 maart: HA320
Lokaal 1 april: HA321

De lokalen bevinden zich in het hoofdgebouw van Avans Hogescholen. Volg de verwijzingsborden bij binnenkomst. Een lift is aanwezig. Koffie en thee is op eigen kosten; automaten vind je op de begane grond.

Parkeren is mogelijk op het terrein van Avans Hogescholen via de Molengrachtstraat (personeelsingang). Via de intercom kun je je melden bij de receptie en zij zullen de slagboom openen.

Schrijf je in