Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Time management

Hoe kan ik mijn tijd zo indelen dat ik alles kan doen?

Druk, druk, druk… hoe krijg je het allemaal voor elkaar? Wat kan je het beste doen om je taken te ordenen zodat je weet hoe je wat in welke volgorde het beste kan doen. Weer grip krijgen op je agenda en je leven door te leren wat je (nog) wel en misschien maar beter niet meer kan doen. Deze training helpt je om je prioriteiten goed te stellen, stress te verminderen en meer in verbinding te staan met je omgeving. Deelnemers maken zelf een inventarisatie van de gebieden van hun leven waar ze graag meer tijd willen of waar ze moeite hebben met het ordenen en structureren van hun activiteiten.

Programma
Wat kan je het beste doen om je taken te ordenen zodat je weet hoe je wat in welke volgorde het beste kan doen. Weer grip krijgen op je agenda en je leven door te leren wat je (nog) wel en misschien maar beter niet meer kan doen. Deze training helpt je om je prioriteiten goed te stellen, stress te verminderen en meer in verbinding te staan met je omgeving.

Lesdata
maandag 10 april 2017
maandag 08 mei 2017
Dagdelen
2
Tijd
19.00-22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
3
Totaal aantal plaatsen
15
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€150

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Training
Niveau
Basis
Doelgroep
Elke vrijwilliger die zijn tijd beter wil leren indelen
Docent
Jolande Rommens-Musquetier, Minerva Counseling
Locatie

Vrijwilligersacademie Breda
Heerbaan 100
Breda


Schrijf je in