Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Samenwerken in teams met DISC

Als het slagen van het project of activiteit voor jou belangrijk is, wil je hier iets aan doen. Je werkt dan samen binnen een team om dit voor elkaar te krijgen. Wat kun je als lid van een team verbeteren aan de samenwerking?

Samenwerken in teams gaan we bespreken aan de hand van de DISC-methodiek. DISC is een methodiek waarin de verschillende persoonlijkheidstypes duidelijk worden en hun eigen kleur geven aan een team. Hoe werken de verschillende types samen? Wat zijn hun talenten? Wat zijn de drijfveren van de verschillende types? Hoe kan je het beste samenwerken met een ander type dan jezelf? In DISC komt het allemaal aan de orde. Leer op een nieuwe manier naar jezelf en je collega’s kijken.

Programma
Deze training bestaat uit 2 avonden. De training is opgebouwd uit een stuk theorie over samenwerken en de DISC-methodiek en een stuk praktische oefening en (groeps)interactie.

Lesdata
maandag 25 september 2017
maandag 09 oktober 2017
Dagdelen
2
Tijd
19.30-22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
12
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€150

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Training
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die in een bestuur of commissie zitting hebben
Docent
Jolande Rommens-Musquetier, Minerva Counseling
Locatie

Vrijwilligersacademie Breda
Heerbaan 100
Breda


Schrijf je in