Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Rationele Effectiviteits Training (RET)

Er zijn tig redenen en situaties waarin je je niet zo hebt gedragen als je zou hebben gewild. Of waarin je veel last had van je eigen gevoelens. Om beter met die situaties om te gaan is de Rationele Effectiviteits Training (RET) ontwikkeld.

Door welke bril kijk jij?

De RET is een methode om ongewenst gedrag of emoties van jezelf om te buigen naar meer effectief gedrag of effectievere emoties. Dat houdt in dat je effectiever wordt, door je gedachten ('ratio') te veranderen. Het klinkt misschien simpel en de theorie is ook niet zo moeilijk. Maar het kost wel de nodige oefening voor blijvend resultaat. Daarom is het ook een training.

Programma
Binnen deze workshop gaan we samen met jou aan de slag om deze gedachten procesmatig te vervangen door gezondere, rationele en vooral productievere gedachten. Hierdoor leer je je beter staande te houden in dit soort situaties. Deze ontwikkeling in de manier van denken heeft een positieve verandering van de emoties tot gevolg wat zorgt voor meer stabiliteit, zowel op het werk als in jouw privéleven.

Lesdata
donderdag 28 januari 2016
Dagdelen
1
Tijd
9.00 - 13.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
2
Totaal aantal plaatsen
8
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€100

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Training
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die ongewenst gedrag of emoties om willen buigen naar meer effectief gedrag of effectievere emoties
Docent
Jeany Wijnen, Out of my Box
Locatie

Vrijwiligersacademie Breda
Heerbaan 100
Breda


Schrijf je in