Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Ontdek jouw persoonlijke kwaliteiten

Ben jij op zoek vrijwilligerswerk dat bij je past? Of ben je toe aan iets anders? Dan kan het handig zijn om te kijken naar mogelijkheden die je van nature al hebt.

Je kunt dan kijken naar je kwaliteiten, maar wist je ook dat iedereen op zijn/haar eigen manier intelligent is?! Howard Gardner (een wetenschapper) onderzocht dat er minstens acht verschillende intelligenties zijn en dat iedereen er een aantal heeft waar hij/zij hoog op scoort. Naast je persoonlijke kwaliteiten en intelligentiesoorten heb je ook je eigen drijfveren. Dat is hetgene dat je graag doet of wat je graag zou willen leren of verder ontwikkelen.

Programma
Door middel van presentaties, opdrachtjes, testjes en filmpjes kun je ontdekken hoe dat precies bij jou zit en welke combinatie van kwaliteiten, intelligenties en drijfveren jou zo uniek maakt. Vanuit die kennis kun je ook op zoek gaan naar het vrijwilligerswerk dat het beste bij jou past, waar jij het beste uit de verf komt en waar je je verder in kunt ontwikkelen. In deze cursus gaan we op zoek naar de beste match tussen jou en het vrijwilligerswerk!

Lesdata
maandag 01 juni 2015
maandag 15 juni 2015
Dagdelen
3
Tijd
19.00-21.30 uur
Nog beschikbare plaatsen
0
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€100

Annulering
No-show

Soort
Training
Niveau
Doelgroep
Mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk of vrijwilligers die op zoek zijn/gaan naar ander vrijwilligerswerk
Docent
Mylène Martens, Breda Actief en Sonja Klerkx, Klerkx training en coaching
Locatie
Breda Actief
Heerbaan 100
Breda

Deze cursus is vol