Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Ontdek je talent

Herken je die mensen waarbij alles vanzelf lijkt te gaan, die met weinig moeite vanuit ontspanning en met plezier resultaten behalen?

Waarbij het lijkt alsof ze er niets voor hebben gedaan om hun talent te ontdekken. Natuurlijk is dat niet zo! Als je hen zou interviewen dan hoor je dat het een ontdekkingsreis is geweest. Zij hebben stuk voor stuk hun talent ontdekt met zelfonderzoek. Met vallen en opstaan hebben ze ervaren dat hun talent aan hen moest groeien. Iedereen heeft een eigen natuurlijke talent. Aan jou de uitdaging om dit talent te ontdekken!

Programma
Gedurende deze training gaan wij je coachen om samen je talenten helder in kaart te brengen. Tijdens de training zet je door middel van praktische opdrachten kleine stappen in jouw ontdekkingsreis naar jouw talent.

Lesdata
donderdag 06 oktober 2016
donderdag 13 oktober 2016
Dagdelen
2
Tijd
9.00-13.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
0
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€100

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Training
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die hun talenten (beter) willen ontdekken
Docent
Jeany Wijnen, Out of my Box
Locatie

Vrijwilligersacademie Breda
Heerbaan 100
Breda


Deze cursus is vol