Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Basistraining Gesprekstechnieken

Gesprekken voeren, hoe doe je dat?

Let op: wegens ziekte van de docent start deze training op dinsdag 28 maart (in plaats van 21 maart) en zal dinsdag 11 april de tweede cursusavond zijn!

Vanuit zijn verschillende rollen in het verleden EN heden deelt Maarten graag zijn ervaringen EN traint hij graag anderen op het gebied van gesprekstechnieken. 

Zo neemt hij zijn rol als Sergeant instructeur voor de Koninklijke Landmacht mee in zijn trainingen en gebruikt hij daarnaast ook coachingstechnieken die hij inzet bij trainingen die hij geeft op de NHTV in Breda of tijdens coachsessies met jongeren die een studie aan het uitzoeken zijn voor na hun middelbare school.

Tevens past hij zijn trainingen vaak aan op het moment zelf tijdens een sessie. Aan de hand van vragen en behoeften vanuit de groep gaat hij graag de richting mee op van de cursisten.

Programma
Tijdens de cursus staan we stil bij jullie ervaringen uit de praktijk. Om vanuit daar door middel van theorie en praktijk voorbeelden te kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Lesdata
dinsdag 28 maart 2017
dinsdag 11 april 2017
Dagdelen
2
Tijd
19.30-22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
2
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
€150

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Training
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die hun gesprekstechnieken willen verbeteren
Docent
Maarten Kerkhofs, Coollab
Locatie

Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
Breda

Lokaal 28 maart: A319
Lokaal 11 april: A320

De lokalen bevinden zich in het hoofdgebouw van Avans Hogeschool. Volg de verwijzingsborden bij binnenkomst (A319: zone A, derde verdieping, lokaal 19). Een lift is aanwezig. Koffie en thee is op eigen kosten en betaling is alleen mogelijk met pinpas; automaten vind je op de begane grond in het restaurant (geopend tot 21.00 uur).


Parkeren is mogelijk op het terrein van Avans Hogeschool via de Molengrachtstraat (personeelsingang). Via de intercom kun je je melden bij de receptie en zij zullen de slagboom openen.


Schrijf je in