Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Show & Tell: mini-seminar over communicatie

Ben je benieuwd naar nieuwe ideeën voor de communicatie van jouw vrijwilligersorganisatie? Kom dan naar de Show & Tell op Avans Hogeschool!

In september zijn de eerstejaars studenten van de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool aan de slag gegaan met een opdracht: ontwikkel communicatiematerialen, -adviezen en -ideeën voor vijf vrijwilligersorganisaties in Breda. 

Op donderdagmiddag 2 november presenteren zij hun eindproducten in de vorm van communicatieadviezen aan de organisaties die zijn geselecteerd voor dit project. Dit Show & Tell mini-seminar is voor iedereen gratis toegankelijk om inspiratie op te doen en om de adviezen die de studenten hebben voor de deelnemende organisaties, te bekijken.

Onze ervaring uit eerdere edities is dat je als organisatie veel kan leren van de adviezen en je deze zelf kan toepassen binnen je eigen organisatie. Dus wil je inspiratie op doen voor de communicatie van jouw vereniging of stichting, kom dan zeker langs!

Het Show & Tell mini-seminar is een onderdeel van The Social Communication Challenge: een project waarbij Avans Hogeschool en Breda Actief samenwerken. Klik hier voor meer informatie.

Programma
De eerstejaars studenten Communicatie van Avans Hogeschool presenteren hun eindproducten in de vorm van communicatieadviezen aan de geselecteerde vrijwilligersorganisaties.

Lesdata
donderdag 02 november 2017
Dagdelen
1
Tijd
13.30 – 15.30 uur
Nog beschikbare plaatsen
12
Totaal aantal plaatsen
15
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Nvt
No-show
Nvt

Soort
Themabijeenkomst
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die zich met communicatie bezig houden, commissieleden PR en communciatie
Docent
Studenten Avans Hogeschool
Locatie

Avans Hogeschool
Lovensdijkstraat 61
Breda


--------
Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst geschiedt via de website van Avans Hogeschool. Klik op de button en vul je gegevens in.


Schrijf je in