Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Manieren om het leven te overleven

Griet Op de Beeck debuteerde met ‘Vele hemels boven de zevende’, een kleine twee jaar later volgde ‘Kom hier dat ik u kus’. Twee romans die veel bijval oogstten.

Haar derde boek, ‘Gij nu’ verscheen in februari 2016. Ze schrijft over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over machteloosheid en jezelf durven redden. Over evolutie versus stagneren. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna. Verwacht geen academische lezing over haar eigen oeuvre, Griet Op de Beeck wil geenszins haar lezers onderschatten, laat staan uit gaan leggen hoe ze haar werk dienen te lezen. Ze vertelt aan de hand van drie fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema’s van haar boeken.

Programma
Griet Op de Beeck vertelt aan de hand van drie fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema’s van haar boeken.

Lesdata
woensdag 16 mei 2018
Dagdelen
1
Tijd
20:00 - 21:30 uur
Nog beschikbare plaatsen
1
Totaal aantal plaatsen
1
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Nvt
No-show
Nvt

Soort
Lezing-en-informatiebijeenkomst
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers met interesse in het thema leven
Docent
Griet Op de Beeck
Locatie

Zuylen Uitvaartverzorging
Tuinzigtlaan 11
4813 XH Breda


-----
Inschrijving
Inschrijving geschiedt via de website van Zuylen UItvaartverzorging. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in.


Schrijf je in