Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Het eten van de toekomst

Een efficiëntere, gezondere en duurzamere voedselproductie

Volksuniversiteit Breda presenteert het gehele jaar een serie lezingen met als thema De Toekomst. Diverse deskundigen zijn uitgenodigd om hun visie op de toekomst toe te lichten.

Programma
Chloé Rutzerveld is Food en Concept designer. Ze onderzoekt, bevraagt en ontwerpt het eten van de toekomst. Haar werk combineert ontwerp, wetenschap en technologie en bespreekt nieuwe manieren om onze voedselproductie efficiënter, gezonder en duurzamer te maken. Chloé gaf in 2015 een TEDx talk in Calgary over een van haar projecten over het 3D printen van een eetbaar biotoopje en stond in januari in de top 50 jonge talentvolle ondernemers van het Financieel Dagblad. Haar werk wordt internationaal gepubliceerd en tentoongesteld. Op 16 november komt ze vertellen over haar werk en het eten van de toekomst.

Lesdata
woensdag 16 november 2016
Dagdelen
1
Tijd
20:00 - 21:30 uur
Nog beschikbare plaatsen
1
Totaal aantal plaatsen
1
Kosten vrijwilliger
€15
Kosten beroepskracht
€15

Annulering
Nvt
No-show
Nvt

Soort
Lezing-en-informatiebijeenkomst
Niveau
Basis
Doelgroep
Vrijwilligers die interesse hebben in het thema voedsel
Docent
Chloé Rutzerveld, Volksuniversiteit Breda
Locatie

Boerderij de Pekhoeve
Dorpstraat 92
Ulvenhout


--------
Inschrijven
Inschrijving en facturatie vindt plaats via de website van de Volksuniversiteit Breda. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven.


Schrijf je in