Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Van vrijwilliger naar ambassadeur

We zien het steeds meer om ons heen: het delen van je verhaal als organisatie is belangrijk. Voor je zichtbaarheid, voor de geldschieters, maar ook om nieuwe vrijwilligers te werven. Wie zijn degene die het best jouw verhaal kan vertellen? De enthousiaste vrijwilligers zelf natuurlijk! Maar hoe doe je dat?

Programma
In deze cursus staan we stil bij twee onderwerpen: De kunst van het vertellen van verhalen en hoe je van je vrijwilligers ambassadeurs maakt. Na deze cursus heeft jouw organisatie een beter verhaal en heb je een aantal ambassadeurs die dit verhaal enthousiast kunnen delen. Ook leer je hoe je jullie verhaal hoorbaar maakt en hoe je ervoor zorgt dat mensen het gaan delen. Dit zal ertoe leiden dat je organisatie meer zichtbaar wordt en dat meer vrijwilligers zich willen inzetten voor jouw organisatie.

Lesdata
dinsdag 06 oktober 2015
dinsdag 20 oktober 2015
Dagdelen
2
Tijd
19.00-22.00 uur
Nog beschikbare plaatsen
4
Totaal aantal plaatsen
12
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
No-show

Soort
Cursus
Niveau
Gevorderd
Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren, leden vrijwilligerscommissies, vrijwilligerswervers
Docent
Frederik Theuwis en Dion Sillen van Breda Actief
Locatie
Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
Breda

Lokaal A112

De lokalen bevinden zich in het hoofdgebouw van Avans Hogeschool. Volg de verwijzingsborden bij binnenkomst (zone A, eerste verdieping, lokaal 12). Een lift is aanwezig. Koffie en thee is op eigen kosten en betaling is alleen mogelijk met pinpas; automaten vind je op de begane grond in het restaurant.

Parkeren is mogelijk op het terrein van Avans Hogeschool via de Molengrachtstraat (personeelsingang). Via de intercom kun je je melden bij de receptie en zij zullen de slagboom openen.

Schrijf je in