Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Crowdfunding via BredaBreed.nl

Heb je een goed idee? Of wil je een project starten en ben je op zoek naar geld om dit te realiseren? Dan kun je vanaf nu gebruik maken van BredaBreed.nl!

BredaBreed is hét community funding platform van en voor Breda. Alle Bredanaars kunnen gebruik maken van dit platform, waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Heb jij een leuk idee? Wil jij iets betekenen voor Breda, jouw buurt, school of (sport)club? En ben je daarvoor op zoek naar onder andere financiering? BredaBreed is hét platform om op een makkelijke en veilige manier geld en ander support in te zamelen om jouw initiatief mogelijk te maken.

Programma
Tijdens de cursus word je begeleid bij het opzetten van je eigen crowdfundingactie op BredaBreed.nl.

Lesdata
maandag 23 mei 2016
maandag 30 mei 2016
woensdag 08 juni 2016
Dagdelen
3
Tijd
19.30-21.30 uur
Nog beschikbare plaatsen
3
Totaal aantal plaatsen
16
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 15 euro.

Soort
Cursus
Niveau
Basis
Doelgroep
Bredanaars die aan de slag willen gaan met crowdfunding via BredaBreed.nl
Docent
Erica Donkers en Mariƫlle Pieterse, Gemeente Breda
Locatie

Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
Breda


Lokaal B101


De lokalen bevinden zich in het hoofdgebouw van Avans Hogeschool. Volg de algemene routeborden bij binnenkomst (zone B, eerste verdieping, lokaal 1). Een lift is aanwezig. Koffie en thee is op eigen kosten en betaling is alleen mogelijk met pinpas; automaten vind je op de begane grond in het restaurant (geopend tot tot 21.00 uur).


Parkeren is mogelijk op het terrein van Avans Hogeschool via de Molengrachtstraat (personeelsingang). Via de intercom kun je je melden bij de receptie en zij zullen de slagboom openen.


Schrijf je in