Vrijwilligersacademie Breda
‘De training heb ik als persoonlijk, verfrissend en interessant ervaren’
Arlon den Teuling, Unicef Breda

Hoe begeleid ik mijn cliënt duurzaam naar sport, (aangepast) bewegen of vrijwilligerswerk?

Cursusinschrijving voor organisaties en professionals die cliënten bemiddelen en begeleiden op het gebied van participatie. Breda Actief biedt een gratis cursus hoe cliënten duurzaam begeleid kunnen worden naar vrijwilligerswerk en sport- en beweegactiviteiten.

Breda Actief is expert op het gebied van vrijwillige inzet en sport en bewegen en is ervan overtuigd dat het voor iedereen fijn en belangrijk is om lekker in zijn of haar vel te zitten. Claudia Rens, adviseur bij Breda Actief en docent van deze cursus: “Lekker in je vel zitten is voor iedereen belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat iets doen aan vrijwilligerswerk, lekker bewegen of sporten daarbij kunnen helpen, ook voor mensen waarvoor dit altijd vanzelfsprekend lijkt. We willen graag onze kennis op dit gebied delen met anderen.
Tijdens de cursus deelt Claudia haar ervaringen op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen. Het doel hiervan is dat meer mensen op de juiste manier worden bemiddeld en begeleid naar passend vrijwilligerswerk of (aangepaste) sport- en beweegactiviteiten.

Programma
Onderwerpen die aan bod komen zijn: informatie over vrijwillige inzet, (aangepast) sport en bewegen, het Sportloket, het gebruik van www.bredavoorelkaar.nl en het bemiddeling en begeleidingsproces naar deelname. Natuurlijk is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen.

Lesdata
woensdag 17 januari 2018
Dagdelen
1
Tijd
13:30-16:00
Nog beschikbare plaatsen
13
Totaal aantal plaatsen
15
Kosten vrijwilliger
Gratis
Kosten beroepskracht
Gratis

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of 076-5233555. Niet via de docent of een medecursist.
No-show
Bij te late annulering of no-show wordt een no-show tarief in rekening gebracht. Het no-show tarief voor deze cursus bedraagt 25 euro.

Soort
Cursus
Niveau
Basis
Doelgroep
Organisaties en professionals die cliënten bemiddelen en begeleiden op het gebied van participatie
Docent
Claudia Rens
Locatie

Breda Actief
Heerbaan 100
Breda


Schrijf je in